Ειδικός κανονισμός και πληροφορίες του αγώνα

 Ειδικός κανονισμός εδώ

Δελτίο πληροφοριών Νο1 εδώ

Συμμετοχές, ωράρια και αποτελέσματα αγώνα εδώ

Βαθμολογίες Serres Offroad Premio 2018 εδώ

Το σαββατοκύριακο 17 &18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί,στην πίστα motocross του αυτοκινητοδρομίου Σερρών, ο 1ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος motocross.

 Μετά από ένα πετυχημένο Offroad TrackDay, με όλους σχεδόν τους πρωταγωνιστές του πανελληνίου πρωταθλήματος και τις ομάδες τους να βρίσκονται στις Σέρρες, ακολουθεί ο πρώτος αγώνας του ΠΠ ΜΧ. Σε μια απαιτητική πίστα, στην οποία όλοι χαίρονται να αγωνίζονται, θα θαυμάσουμε τις ικανότητες των καλυτέρων αναβατών της Ελλάδος και θα απολαύσουμε δυνατές μάχες.

Το πρόγραμμα ξεκινάει το πρωί του Σαββάτου στις 11 και ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής στις 5. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον ειδικό κανονισμό του αγώνα καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα.

Συντεταγμένες GPS   Αυτοκινητοδρομίου Σεερών

  41° 4' 21.839"N
 

23° 30' 51.237"E

Αναλυτικές πληροφορίες για την πρόσβαση στην πίστα motocross του αυτοκινητοδρομίου θα βρείτε εδώ: www.serrescircuit.gr.

Πρόγραμμα Σαββάτου και Κυριακής εδώ

Ειδικός κανονισμός εδώ

Εμπρόθεσμες συμμετοχές εδώ

Αποτελέσματα αγώνα εδώ

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου η ΛΑΜΣ διοργανώνει τον τέταρτο και τελευταίο αγώνα του Serres Offroad Premio 2017.

 

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Ραχωβίτσα Σερρών.

Ο αγώνας θα είναι τύπου enduro-cross. Δεν θα υπάρχει απλή διαδρομή αλλά μόνο δύο ειδικές διαδρομές. H ειδική AEGEAN-cross, μήκους 2,3km. και η ειδική ΜΑΚΙΝΑ-extreme, μήκους 850m. Οι αναβάτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες ανάλογα με την κατηγορία τους. Στην μία ομάδα θα είναι οι κατηγορίες 1 και 2, ενώ στην δεύτερη θα είναι οι κατηγορίες 3, Junior, Veteran και Hobby. Η σύνθεση των δύο αυτών ομάδων μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα από τις συμμετοχές κάθε ομάδας ώστε να είναι ισάριθμες. H πρώτη ομάδα θα ξεκινήσει την ειδική AEGEAN-cross, ενώ ταυτόχρονα η δεύτερη ομάδα θα ξεκινήσει την ειδική MAKINA-extreme. Ο κάθε αναβάτης θα έχει στην διάθεσή του 15’ για να ολοκληρώσει την κάθε ειδική και να παρουσιαστεί στην εκκίνηση της επόμενης. Μέσα στο χρονικό αυτό διάστημα, κάθε αναβάτης έχει δικαίωμα ανεφοδιασμού και service. Αναβάτης ο οποίος δεν θα παρουσιαστεί σε 15’ στην εκκίνηση της επόμενης ειδικής θα ξεκινήσει την ειδική αυτή στο τέλος όλων των αναβατών της ειδικής αυτής, θα μπορεί όμως να παρουσιαστεί στην επόμενη στον χρόνο του και να ξεκινήσει στην σειρά του. Θα υπάρχει δημοσιευμένη λίστα εκκίνησης με ωράριο για κάθε αναβάτη σε κάθε ειδική. H διαδικασία αυτή θα επαναληφθεί τρεις φορές (έξι χρονομετρημένες ειδικές διαδρομές) για όλες τις κατηγορίες, . Μετά την ολοκλήρωση των χρονομετρημένων ειδικών οι αναβάτες θα έχουν στην διάθεσή τους 20 λεπτά στον χώρο των paddocks. Στην συνέχεια οι αναβάτες θα χωριστούν σε πεντάδες (ή επτάδες, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών) σύμφωνα με την κατάταξή τους στο σύνολο των προηγούμενων χρονομετρημένων ειδικών. Η τελευταία ειδική του αγώνα θα είναι ένας αγώνας motocross στoν οποίo θα αγωνίζεται κάθε πεντάδα αναβατών χωριστά και θα πραγματοποιεί 5 γύρους. Δεν θα υπάρχουν χρονομετρημένοι γύροι, παρά μόνο συνολικός χρόνος ειδικής διαδρομής, η οποία θα αποτελείται από 5 γύρους. Όλοι οι αναβάτες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν και τους 5 γύρους ώστε να θεωρείται ότι ολοκλήρωσαν την ειδική διαδρομή. Πρώτη θα αγωνιστεί η τελευταία πεντάδα της κατάταξης. Η σύνθεση των πεντάδων θα ανακοινωθεί από την γραμματεία του αγώνα αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 6 χρονομετρημένων ειδικών.

Σας περιμένουμε όλους.

Ειδικός κανονισμός

Λίστα συμμετοχών

Ωράρια εκκίνησης αναβατών ομάδας 1

Ωράρια εκκίνησης αναβατών ομάδας 2

Ωράριο εκκίνησης Aegean Cross 1

Ωράριο εκκίνησης Makina Extreme 1

Ωράριο εκκίνησης Aegean Cross 2

Ωράριο εκκίνησης Makina Extreme 2

Ωράριο εκκίνησης Aegean Cross 3

Ωράριο εκκίνησης Makina Extreme 3

Τελική κατάταξη αγώνα ανά κατηγορία

Τελική κατάταξη γενικής

Τελική βαθμολογία Serres Offroad Premio 2017

O τρίτος αγώνας του επιτυχημένου θεσμού μας, θα διεξαχθεί στην όμορφη περιοχή του Αϊ Γιώργη Σερρών. Μια καινούρια απλή διαδρομή και μια εντελώς διαφοροποιημένη ειδική διαδρομή θα αποτελούν τα στοιχεία του αγώνα.

Σύντομα θα ακολουθήσουν πληροφορίες και όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες

Ειδικός κανονισμός εδώ

Χάρτης αγώνα εδώ

Πίνακας συμμετοχών εδώ

Ωράριο εκκίνησης εδώ

Χρόνοι ΣΕΧ εδώ

1η Ειδική

1η & 2η Ειδική

Τελικά αποτελέσματα όλων των κατηγοριών εδώ

 

Η Λ.ΑΜ.Σ. ανακοινώνει την αναβολή του 2ου αγώνα Auto GP & Drift ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 8/5/2016. Η πιθανή ημερομηνία τέλεσης του αγώνα είναι η Κυριακή 20 Νοεμβρίου, η οποία όμως θα οριστικοποιηθεί μετά την έγκριση της ΟΜΑΕ. Ασφαλώς θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι έγκαιρα.

Με εκτίμηση

Λ.Α.Μ.Σ.

Χορηγοί
Gatidis
χορηγοί επικοινωνίας