Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 3ος αγώνας του Serres Premio.
Ο αγώνας θα γίνει στην γνωστή περιοχή της Ραχωβίτσας Σερρών με μία εντελώς νέα απλή διαδρομή. Η ειδική με στοιχεία cross και extreme θα χαρίσει θέαμα στους θεατές αλλά κυρίως ευχαρίστηση στους αγωνιζόμενους.

Ειδικός κανονισμός εδώ

Η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ διοργανώνει την 24η περιήγηση κλασσικών οχημάτων (αυτοκινήτων και μοτοσικλετών)
την 16-17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα οχήματα με έτος κατασκευής απο το 1990 και πίσω.
Το Σάββατο 16 Ιουνίου θα υπάρχει έκθεση-επίδειξη οχημάτων απο ώρα 18:00 έως 24:00στόν πεζόδρομο της οδού Δορυλαίου (θεατράκι) ΣΕΡΡΩΝ.
Την Κυριακή 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ξεκινούν οι εγγραφές έως 10:00 στη πίστα ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΛΑΜΣ.Η Εκκίνηση θαδωθεί στις 10:30 από πίστα ΚΑΡΤ και θα ξεκινήσει με διέλευση 2 γύρων από Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και μέσω περιφεριακής οδού ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ,ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ,ΨΥΧΙΚΟΥ,ΜΕΣΟΚΟΜΗΣ,ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ,ΠΕΘΕΛΙΝΟΥ και ΔΡΑΒΙΣΚΟΥ
άφιξη στο Μουσείο ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ περίπου στις 12:30 για καφέ και επίσκεψη Μουσείου (κόστος 6 ευρώ για ενήλικες) .Κατόπιν προαιρετικά θα υπάρχει φαγητό στην παραλία ΟΦΡΥΝΙΟΥ και στο κατάστημαμα ΚΑΘ ΟΔΟΝ.Στούς συμμετέχοντες θα δοθεί αφίσα και νούμερο.
Αδεια περιήγησης θα αναρτηθεί.
Θα τηρηθεί ο ΚΟΚ.
Συνολικά χιλιομετρα 67.
Κόστος 10 ευρώ για τα αυτοκίνητα και 5€ για μοτοσικλέτες για ασφάλιση.
Με εκτίμηση
ΛΑΜΣ

 Ειδικός κανονισμός  εδώ

Συμμετοχές, ωράρια, αποτελέσματα εδώ

Ειδικός κανονισμός και πληροφορίες του αγώνα

 Ειδικός κανονισμός εδώ

Δελτίο πληροφοριών Νο1 εδώ

Συμμετοχές, ωράρια και αποτελέσματα αγώνα εδώ

Βαθμολογίες Serres Offroad Premio 2018 εδώ

Η Λ.ΑΜ.Σ. ανακοινώνει την αναβολή του 2ου αγώνα Auto GP & Drift ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 8/5/2016. Η πιθανή ημερομηνία τέλεσης του αγώνα είναι η Κυριακή 20 Νοεμβρίου, η οποία όμως θα οριστικοποιηθεί μετά την έγκριση της ΟΜΑΕ. Ασφαλώς θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι έγκαιρα.

Με εκτίμηση

Λ.Α.Μ.Σ.

Χορηγοί
Gatidis
χορηγοί επικοινωνίας