Η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ διοργανώνει την 24η περιήγηση κλασσικών οχημάτων (αυτοκινήτων και μοτοσικλετών)
την 16-17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα οχήματα με έτος κατασκευής απο το 1990 και πίσω.
Το Σάββατο 16 Ιουνίου θα υπάρχει έκθεση-επίδειξη οχημάτων απο ώρα 18:00 έως 24:00στόν πεζόδρομο της οδού Δορυλαίου (θεατράκι) ΣΕΡΡΩΝ.
Την Κυριακή 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ξεκινούν οι εγγραφές έως 10:00 στη πίστα ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΛΑΜΣ.Η Εκκίνηση θαδωθεί στις 10:30 από πίστα ΚΑΡΤ και θα ξεκινήσει με διέλευση 2 γύρων από Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και μέσω περιφεριακής οδού ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ,ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ,ΨΥΧΙΚΟΥ,ΜΕΣΟΚΟΜΗΣ,ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ,ΠΕΘΕΛΙΝΟΥ και ΔΡΑΒΙΣΚΟΥ
άφιξη στο Μουσείο ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ περίπου στις 12:30 για καφέ και επίσκεψη Μουσείου (κόστος 6 ευρώ για ενήλικες) .Κατόπιν προαιρετικά θα υπάρχει φαγητό στην παραλία ΟΦΡΥΝΙΟΥ και στο κατάστημαμα ΚΑΘ ΟΔΟΝ.Στούς συμμετέχοντες θα δοθεί αφίσα και νούμερο.
Αδεια περιήγησης θα αναρτηθεί.
Θα τηρηθεί ο ΚΟΚ.
Συνολικά χιλιομετρα 67.
Κόστος 10 ευρώ για τα αυτοκίνητα και 5€ για μοτοσικλέτες για ασφάλιση.
Με εκτίμηση
ΛΑΜΣ

 Ειδικός κανονισμός  εδώ

Συμμετοχές, ωράρια, αποτελέσματα εδώ

Ειδικός κανονισμός και πληροφορίες του αγώνα

 Ειδικός κανονισμός εδώ

Δελτίο πληροφοριών Νο1 εδώ

Συμμετοχές, ωράρια και αποτελέσματα αγώνα εδώ

Βαθμολογίες Serres Offroad Premio 2018 εδώ

Το σαββατοκύριακο 17 &18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί,στην πίστα motocross του αυτοκινητοδρομίου Σερρών, ο 1ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος motocross.

 Μετά από ένα πετυχημένο Offroad TrackDay, με όλους σχεδόν τους πρωταγωνιστές του πανελληνίου πρωταθλήματος και τις ομάδες τους να βρίσκονται στις Σέρρες, ακολουθεί ο πρώτος αγώνας του ΠΠ ΜΧ. Σε μια απαιτητική πίστα, στην οποία όλοι χαίρονται να αγωνίζονται, θα θαυμάσουμε τις ικανότητες των καλυτέρων αναβατών της Ελλάδος και θα απολαύσουμε δυνατές μάχες.

Το πρόγραμμα ξεκινάει το πρωί του Σαββάτου στις 11 και ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής στις 5. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον ειδικό κανονισμό του αγώνα καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα.

Συντεταγμένες GPS   Αυτοκινητοδρομίου Σεερών

  41° 4' 21.839"N
 

23° 30' 51.237"E

Αναλυτικές πληροφορίες για την πρόσβαση στην πίστα motocross του αυτοκινητοδρομίου θα βρείτε εδώ: www.serrescircuit.gr.

Πρόγραμμα Σαββάτου και Κυριακής εδώ

Ειδικός κανονισμός εδώ

Εμπρόθεσμες συμμετοχές εδώ

Αποτελέσματα αγώνα εδώ

Η Λ.ΑΜ.Σ. ανακοινώνει την αναβολή του 2ου αγώνα Auto GP & Drift ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 8/5/2016. Η πιθανή ημερομηνία τέλεσης του αγώνα είναι η Κυριακή 20 Νοεμβρίου, η οποία όμως θα οριστικοποιηθεί μετά την έγκριση της ΟΜΑΕ. Ασφαλώς θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι έγκαιρα.

Με εκτίμηση

Λ.Α.Μ.Σ.

Χορηγοί
Gatidis
χορηγοί επικοινωνίας