ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περά από κάθε προσδοκία το ενδιαφέρον των αγωνιζομένων για την ανάβαση Νιγρίτας. Ένας θεσμός ο οποίος ξεκίνησε για άλλη μία φορά με πρωτοπόρα λέσχη την ΛΑΜΣ.
Η οποία πριν δύο χρόνια ανέλαβε να οργανώσει και να υλοποιήσει κάτι το οποίο τότε έμοιαζε ανέφικτο, τον πρώτο αγώνα του τότε νεοσύστατου κυπέλου αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Με τις προσπάθειες τόσο των αγωνιζομένων όσο και των οργανωτών φτάσαμε να μιλάμε για την 3η σεζόν του συγκεκριμένου θεσμού, ο οποίος ξεκινάει πολύ δυναμικά με την ανάβαση Νιγρίτας να μαζεύεις το ενδιαφέρων πλήθους αγωνιζομένων.

Μέσα στις συμμετοχές βρίσκονται κάποιες έκπληξη καθώς και μία από το εξωτερικό.

Μερικές ώρες πριν κλείσουν οι συμμετοχές σας ενημερώνουμε ότι : όσοι επιλέξετε να περάσετε Αρχικό Τεχνικό Έλεγχο (ΑΤΕ) με βάση το ΔΤΤ, δηλώνετε υπεύθυνα ότι το αυτοκίνητό σας είναι σύμφωνο με τους τεχνικούς κανονισμούς.
Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα συστήματα ασφάλειας και σε τυχόν σφραγίσεις, οι οποίες θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση για συμμετοχή στον αγώνα και να μην υπάρχει καμία διαφορά από όσα αναγράφονται στο Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας (ΔΤΤ) σας και καμία τεχνική εκκρεμότητα ή πρόβλημα στο ΔΤΤ.
Αντίστοιχο πεδίο υπάρχει και στη δήλωση συμμετοχής. Παράλληλα σας γνωστοποιούμε ότι οι συμμετοχές λήγουν στις 28/04/2017 και ώρα 22:00.

Δ.Σ. ΛΑΜΣ

Αδημοσίευτο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή πίτας που θα γίνει το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 21:00 στο κέντρο «Καταρράκτες» στον Αϊ Γιάννη Σερρών.

Σας περιμένουμε να έλθετε για να γιορτάσουμε μαζί τα 42 χρόνια ιστορίας της Λέσχης Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών.

Θα χαρούμε να  δούμε σ'αυτή τη γιορτή όλα μας τα μέλη και τους αθλητές μας με τις οικογένειες τους .

Η συμμετοχή ανά άτομο είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει μενού. Είναι ευκαιρία για όλους μας να ξεδώσουμε λίγο από τα καθημερινά μας προβλήματα, που τόσο φορτικά μας πιέζουν τελευταία, γι’ αυτό άλλωστε φροντίσαμε η τιμή να είναι πολύ προσιτή για όλους μας.

Οι Προσκλήσεις θα διατίθενται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά και στο χώρο της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση το ΔΣ Λ.Α.Μ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή πίτας που θα γίνει το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 21:00 στο κέντρο «Καταράκτες» στον Αϊ Γιάννη Σερρών.

Χορηγοί
Gatidis
χορηγοί επικοινωνίας