Η Λ.Α.Μ.Σ ανακοινώνει τη διοργάνωση του 17ου Ράλλυ Σπριντ Σερρών.

Μετά τον συναρπαστικό αγώνα της Βέροιας που είχε έντονο συναγωνισμό, ακολουθεί ο 3ος αγώνας της χρονιάς για το Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην ασφάλτινη διαδρομή μήκους 10,40 χλμ, στην περιοχή του επαρχιακού οδικού δικτύου Σερρών-Χρυσοπηγής - Ξηροτόπου.

Το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 26/6, για να καλύψει τα 10.40 χλμ. από τα 31,20 συνολικά αγωνιστικά χλμ. Τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα είναι 46.6 χλμ. Η απλή διαδρομή από τον τερματισμό της ειδικής μέχρι την επιστροφή στην εκκίνηση είναι 7 χλμ

Ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/6 στην πίστα καρτ Σερρών (15:00 έως 18:00), ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα στην  πλατεία Κρονίου στην πόλη των Σερρών (20:00).

Το κέντρο του αγώνα, η ανασυγκρότηση, το σέρβις παρκ, και ο τερματισμός θα βρίσκονται στο 14 χλμ Σερρών – Χρυσοπηγής.

Η Λ.Α.Μ.Σ επιδιώκοντας να υποστηρίξει τους αγωνιζόμενους να συμμετέχουν στο άθλημα το οποίο αγαπάνε, αποφάσισε να προσφέρει τις παρακάτω παροχές στα πληρώματα.

-Παράβολο Συμμετοχής 180€

Θα γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ οι συμμετοχές πληρωμάτων που έχουν κάνει την ανάλογη κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

           ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡ. ΛΟΓ.   5257-070356-375

         ΙΒΑΝ GR48 0172 2570 0052 5707 0356 375

-Φιλοξενία των πληρωμάτων στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Elpida Resort & Spa για το Σάββατο 26/06/2015. Μετά το τέλος του αγώνα θα υπάρχει Finger food στο χώρο της πισίνας, όπου και θα γίνουν οι απονομές.

-Όλα τα αυτοκίνητα θα εφοδιαστούν με GPS Trackers και θα παρακολουθούνται για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Οθόνη παρακολούθησης θα υπάρχει για τους μηχανικούς των πληρωμάτων στο Service Park.

-Απευθείας αναμετάδοση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΛΑΜΣ www.lams.gr, και σε οθόνη στο Service Park μαζί με σημείο ενδιάμεσης χρονομέτρησης (split).

-Τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη (Live streaming) κατά τη διάρκεια του αγώνα από το Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. (www.soaave.gr)

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα ακόλουθα τηλέφωνα: κιν. 6973333418 (Δημητρίου Αλέξανδρος) καθώς και στα γραφεία της λέσχης τηλ και fax 2321039044 καθημερινά, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση : www.lams.gr και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρωματικός κανονισμός εδώ

Οριστικό Ωράριο Αγώνα εδώ

Δήλωση συμμετοχής εδώ

Συντεταγμένες όλων των σημείων του αγώνα εδώ

Πληροφορίες προς θεατές - σημεία θέασης εδώ

Χάρτης ειδικής διαδρομής εδώ

Χάρτης του αγώνα εδώ

Road Book εδώ

Ζητήστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. να σας στείλουμε την διαδρομή όλου του αγώνα σε αρχείο kmz για το Google Earth.

Road Books από και προς όλα τα σημεία του αγώνα εδώ

Δελτίο τύπου 21-06-2016

Συμμετοχές εδώ

Λίστα εκκινούντων / Ωράριο εκκίνησης εδώ

Αποτελέσματα αγώνα εδώ

 

Χορηγοί
χορηγοί επικοινωνίας