ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΕΠΑΘΛΟ 2015

3ος ΑΓΩΝΑΣ

Την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 στην Οινούσα Σερρών διοργανώθηκε ο 3ος αγώνας του Πανσερραϊκού Επάθλου. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ένα αρκετά απαιτητικό και σκληρό τερέν, εντούτοις, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 58, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός, με αθλητές να τιμούν το Έπαθλο για πολλοστή φορά.

Άλλωστε, για ορισμένους αγωνιζόμενους κάθε αγώνας έχει πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ για τους περισσότερους το Πανσερραϊκό Έπαθλο αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία να αγωνιστούν στη Βόρειο Ελλάδα. Η διαδρομή του αγώνα ήταν κυκλική, μήκους 18 km, κλειστού τύπου με off road κομμάτια, μονοπάτια με πολύ πέτρα και μια ειδική τύπου enduro μέσα σε ρέμα που χώριζε κατά μήκος δύο πλατώματα 1,8 km.

Ο αγώνας ξεκίνησε από την Ε3. Ο Οκάογλου Γεώργιος (ΟΦΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΤΜ 300) διέλυσε τον συναγωνισμό και δεν επέτρεψε σε κανέναν να αμφισβητήσει την κυριαρχία του κατακτώντας την 1η θέση. Ο Βούλτσιος Νικόλαος (ΛΑΜΣ ΚΤΜ 300) έδωσε τον καλύτερό του εαυτό καθώς ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου. Στην 3η θέση τερμάτισε ο παλαίμαχος Λιούγκας Άρης (ΛΑΜΣ ΤΜ 300) με την 20ετίας μοτό του! Στην 4η θέση τερμάτισε ο Κουτσογιάννης Ελευθέριος (ΛΕΜΟΘ ΚΤΜ 300).

Στην Ε1 ο Θεοδωρίδης Γεώργιος (ΛΕΜΟΘΕ ΚΤΜ 250) επέστρεψε με νίκες στην κατηγορία μετά από διάφορους τραυματισμούς και προβλήματα που είχε στους προηγούμενους αγώνες, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο της κατηγορίας του. Στην 2η θέση τερμάτισε ο τοπικός και πάντα υπολογίσιμος Τότσιος Γεώργιος (ΜΟΣ KTM 125). Στην 3η θέση ακολούθησε ο ταλαντούχος Παπαδόπουλος Παναγιώτης (ΛΑΜΣ ΤΜ 250) από τις Σέρρες, ο οποίος ακόμα προσαρμόζεται στην καινούργια του μοτό. Στην 4η θέση βρέθηκε ο Γαλεάδης με 5ο τον Σαρηγιάννη Θεοχάρη (ΜΟΘ HUSA 125), ενώ την 6άδα έκλεισε ο Τσομπανέλης Αντώνιος (ΛΕΜΟΘ YAMA WR 250).

Στην Ε2 για άλλη μια φορά η κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές, ήρθαν τα πάνω κάτω αφού ο Βαρσάμης Δημήτριος προηγούνταν μέχρι και τον τελευταίο γύρο του αγώνα, όμως ένα μοιραίο λάθος στο ΣΕΧ πριν την ειδική (προπορίας 1΄) με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 6η θέση. Ο Μπενόβ Ντανιέλ (ΛΕΜΟΘΕ KTM 350) δεν άφησε την ευκαιρία και έτσι βρέθηκε αυτός στην 1η θέση. Την 2η θέση κατέλαβε ο Παπαβασιλείου Θεόδωρος (ΜΟΧ KTM 250) οδηγώντας γρήγορα, χωρίς λάθη και με ακρίβεια. Την 3ή θέση κατέκτησε ο Πέτρου Μηχαήλ (ΜΟΥ KTM 450) με το γνωστό του ήρεμο και έμπειρο οδηγικό του στιλ. O Τομπάσης Κωνσταντίνος (ΟΦΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ YAMA YZF 425) τερμάτισε 4ος, με 5ο τον Καλοχωρίδη Βασίλειο (ΛΕΜΟΘΕ KTM 350).

Στην ΕJ 1ος τερμάτισε ο νεαρός Ματσιάτσιος Δημήτρης (ΛΕΜΟΘΕ KTM 125) με 2ο τον Σερραίο Ζωγράφο Δημήτρη (ΛΑΜΣ KTM 250) κατακτώντας για πρώτη του φορά κύπελλο! Στην 3η θέση ακολούθησε ο Γλυκογιάννης Θεόδωρος (MAOK ΥΑΜΑ 250).

Τελευταία κατηγορία του επάθλου αυτή των HOBBY, μια κατηγορία για πρωτοεμφανιζόμενους χωρίς αγωνιστική εμπειρία οδηγούς. Την 1η θέση κατέλαβε ο Μελετιάδης Αντώνης (ΟΦΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ), με 2ο τον Πόπτσο Χρήστο (ΛΑΜΣ GAS GAS 250), 3ο τον γερόλυκο Ματσιάτσιο Χρήστο (ΛΕΜΟΘΕ KTM 300), 4ο τον Καραμπέτη Σπύρο (ΜΟΘ KTM 400), και 5ο τον Πανταζή Δημήτριο (ΛΑΜΣ KTM 250).

Επόμενος αγώνας του επάθλου είναι την 1η Νοεμβρίου σε περιοχή που θα σας ανακοινώσουμε σύντομα.

Αποτελέσματα του αγώνα εδώ

Με εκτίμηση,
    ΛΑΜΣ.

Χορηγοί
χορηγοί επικοινωνίας