Δελτίο τύπου
Η ΛΑΜΣ ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα αυτοκίνητου (4η Ανάβαση Νιγρίτας ) 21-22/09/19
Ευχαριστούμε τους αγωνιζομένους που δήλωσαν την συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα
και τους ενημερώνουμε ότι θα έχουν προσωπική ενημέρωση για τα νέα του αγώνα
Ευχαριστούμε
Δ.Σ. ΛΑΜΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περά από κάθε προσδοκία το ενδιαφέρον των αγωνιζομένων για την ανάβαση Νιγρίτας. Ένας θεσμός ο οποίος ξεκίνησε για άλλη μία φορά με πρωτοπόρα λέσχη την ΛΑΜΣ.
Η οποία πριν δύο χρόνια ανέλαβε να οργανώσει και να υλοποιήσει κάτι το οποίο τότε έμοιαζε ανέφικτο, τον πρώτο αγώνα του τότε νεοσύστατου κυπέλου αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Με τις προσπάθειες τόσο των αγωνιζομένων όσο και των οργανωτών φτάσαμε να μιλάμε για την 3η σεζόν του συγκεκριμένου θεσμού, ο οποίος ξεκινάει πολύ δυναμικά με την ανάβαση Νιγρίτας να μαζεύεις το ενδιαφέρων πλήθους αγωνιζομένων.

Μέσα στις συμμετοχές βρίσκονται κάποιες έκπληξη καθώς και μία από το εξωτερικό.

Μερικές ώρες πριν κλείσουν οι συμμετοχές σας ενημερώνουμε ότι : όσοι επιλέξετε να περάσετε Αρχικό Τεχνικό Έλεγχο (ΑΤΕ) με βάση το ΔΤΤ, δηλώνετε υπεύθυνα ότι το αυτοκίνητό σας είναι σύμφωνο με τους τεχνικούς κανονισμούς.
Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα συστήματα ασφάλειας και σε τυχόν σφραγίσεις, οι οποίες θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση για συμμετοχή στον αγώνα και να μην υπάρχει καμία διαφορά από όσα αναγράφονται στο Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας (ΔΤΤ) σας και καμία τεχνική εκκρεμότητα ή πρόβλημα στο ΔΤΤ.
Αντίστοιχο πεδίο υπάρχει και στη δήλωση συμμετοχής. Παράλληλα σας γνωστοποιούμε ότι οι συμμετοχές λήγουν στις 28/04/2017 και ώρα 22:00.

Δ.Σ. ΛΑΜΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή πίτας που θα γίνει το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 21:00 στο κέντρο «Καταράκτες» στον Αϊ Γιάννη Σερρών.

Χορηγοί
χορηγοί επικοινωνίας