Τελευταία Νέα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών συγκαλεί Γενική  Συνέλευση των μελών και προκηρίσει εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η γενική συνέλευση των μελών καθώς και οι εκλογές θα διεξαχθούν την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΛΑΜΣ στην πίστα κάρτ Σερρών στο πάρκο Ομονοίας. Τα θέματα της γενικής συνέλευσης είναι: οικονομικός απολογισμός του έτους 2016, οικονομικός προϋπολογισμός του έτους 2017, έκθεση πεπραγμένων του 2016 και προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ.Οι υποψηφιότητες των μελών γίνονται δεκτές μέχρι την 12η πρωινή της προηγούμενης ημέρας των εκλογών, με σχετική γραπτή δήλωση στον γεν. γραμματέα του  ΔΣ ή με e-mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη, τα ονόματα των οποίων περιέχονται στην επισυναπτόμενη κατάσταση εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένοι με τις αιτήσιες συνδρομές τους έως και το 2016.  Καλούνται όλα τα μέλη της ΛΑΜΣ να παρεβρεθούν τόσο στην γενική συνέλευση, όσο και στις εκλογές για να ακούσουν τα θέματα της συνέλευσης, να εκφράσουν την άποψή τους και να ψηφίσουν για το νέο ΔΣ.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για υποψήφια μέλη Δ.Σ. ΛΑΜΣ

Σύμφωνα με το άρθρο 3 του ν.2725/1999 και με το άρθρο 4 του καταστατικού της ΛΑΜΣ, όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για μέλη του νέου Δ.Σ. στις επερχόμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την 9η Ιανουαρίου 2017 πρέπει μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας να καταθέσουν και απόσπασμα ποινικού μητρώου τύπου Β καθώς και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν συμμετέχουν σε διαιτητικό έργο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Προς διευκόλυνση των υποψηφίων δημοσιεύουμε και την υπεύθυνη δήλωση.

Με εκτίμηση

ΔΣ ΛΑΜΣ

Λίστα μελών ΛΑΜΣ

Υπεύθυνη Δήλωση

Χορηγοί
χορηγοί επικοινωνίας